Koolhydraatarm Ontbijt

Op zoek naar een bootcamp Zwolle

Als u op zoek bent naar een bootcamp Zwolle, neem dan even contact op met Personal Sport 4 You.

Mijn ervaring met de bootcamp

Ik heb een erg positieve ervaring met het volgen van een bootcamp bij Personal Sport 4 You. Toen ik geblesseerd raakte met voetbal kon ik een lange tijd niet voetballen. Toch wou ik graag blijven sporten en besloot de sportschool in te gaan. Toen werd ik gevraagd of ik een keer mee wou doen met een bootcamp en als het mij wat leek kon ik 2x per week mee doen. Toen ik voor de eerste keer mee deed vond ik het al heel leuk om te doen. Het is lekker buiten in plaats van een warme sportschool dus dat is al een groot voordeel. Je maakt gebruik van de natuur tijdens het sporten. Dat sprak mij ook erg aan. Tegenwoordig ga ik dus 2x per week sporten en heb het erg naar mijn zin. Het is ook goed voor mijn lichaam want ik zie snel verschil tussen mijn oude lichaam en wat ik nu heb. Dit is zeker aan te raden om een keer te proberen.

Interesse?

Ga voor interesse naar de website

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Koolhydraatarm Ontbijt

Thema door Anders Norén