Koolhydraatarm Ontbijt

HIT Personal Training

Ik had maar erg weinig resultaat geboekt in 4 maanden en ik kon ook niet goed opschieten met mijn personal trainer wat ik niet prettig vond. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een andere personal trainer waardoor ik terecht kwam bij HIT Personal Training. Ik zocht op de website naar meer informatie wat deze sportschool voor mij zou kunnen betekenen wat de andere sportschool niet kon.

Website informatie

Ik vond op de website veel informatie over wat HIT Personal Training voor mij zou kunnen betekenen. HIT stond garant voor een korte en explosieve training waarbij je veel resultaten zou boeken dit sprak mij natuurlijk erg aan.Op de Homepagina van HIT Personal Training waren een aantal foto’s te vinden van mensen die erg veel resultaten hadden geboekt met behulp van een personal trainer van HIT.

Resultaten

Ik had mezelf aangemeld voor een intake gesprek waar we het uitgebreid hebben gehad over mijn voeding en wat ik wilde bereiken. Ik sport er nu inmiddels 4 maanden en ik ben al 11 kilo kwijt geraakt. Ik heb in tegenstelling tot mijn vorige personal trainer een erg goede band met de personal trainer van HIt. Ik sport nu nog steeds 1 keer per week om mijn lichaam in vorm te houden.

Voor meer informatie, kunt u hier klikken.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Koolhydraatarm Ontbijt

Thema door Anders Norén