Koolhydraatarm Ontbijt

Een goede personal trainer in Rotterdam gevonden

Ik wilde graag een aantal kilo’s afvallen en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal trainer Rotterdam. Om een goede personal coach bij mij in de buurt te vinden die mij kon helpen met het afvallen. 

personal coach Rotterdam

Erg veel personal trainer in Rotterdam

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Rotterdam kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Niels Fitclass. De website van het bedrijf is zeer goed en overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De verhalen van voorgaande klanten die veel resultaat hebben geboekt spraken mij ook erg aan. Daarom besloot ik ook om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

personal trainer Rotterdam

Een voedingsschema opgesteld en direct begonnen met trainen

Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. We hebben direct een voedingsschema opgesteld en waren erg snel begonnen met trainen. Binnen een aantal weken was ik al aardig wat kilo’s kwijt. Daarom ben ik ok zeer tevreden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Koolhydraatarm Ontbijt

Thema door Anders Norén