Koolhydraatarm Ontbijt

Lees hier alles over de Re-act Personal Training

trainingshalRe-act Personal Training is een professionele onderneming die graag mensen helpt om weer gelukkig en fit te worden in het leven. De eigenaar is meneer van Putten, of te wel Rens van Putten. Hij is niet alleen de eigenaar maar ook de personal trainer en coach van het bedrijf Re-act Personal Training. Hij vindt het erg belangrijk om goed te genieten in het leven. Zo is bij hem sport een grote passie en wilt hier dan ook andere mensen mee helpen. Des te fitter hij zich voelt, hoe meer hij kan genieten. Om andere mensen dit ook te laten ervaren is hij begonnen met de oprichting van de onderneming genaamd Re-act Personal Training.

Re-act Personal Training is een echte levensgenieter

Rens van Putten vindt het erg belangrijk om andere mensen te kunnen helpen en te begeleiden. Daarnaast is het belangrijk om mensen tijdens de trainingen uit te dagen door het opzoeken en doorbreken van hun fysieke en mentale grenzen. Mocht u dit doorbreken, dan zal u al snel merken dat dit een gevoel van voldoening zal geven. Bij Re-act Personal Training is er genoeg te doen om u voldoende variatie te geven en zodat u uiteindelijk weer geniet van het leven. Op de website kunt u het ruime lesaanbod bekijken.

Wat heeft u nodig?

Aangezien het leven van ieder persoon er anders uitziet, is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het ritme, gewoontes en sociale verplichtingen. Er zal daarom voor ieder persoon een ander schema worden opgesteld.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Koolhydraatarm Ontbijt

Thema door Anders Norén